Slut på flera sätt

I dag var det ju sista dagen på jobbet. Det känns inte som ett definitivt slut ännu, förrän frågan om lönebidrag har diskuterats, men det känns ändå sorgligt. Jag har trivts bra där. Mina fina kollegor bjöd på lunch (utom fina M som tipsade mig om att börja där, för hon hade semester), det var väldigt trevligt – och mycket uppskattat!

Av någon anledning var jag helt slutkörd när jag kom hem. Det kändes liksom som om musten gick ur mig, och jag ville bara lägga mig och vila. Nu har jag inget jobbrelaterat inplanerat på ett tag, förutom ett par möten, så jag måste prioritera att rehabilitera axlar och armbågar de närmaste veckorna.

Förresten, varför är det fortfarande så många stakar och stjärnor i fönstrena? Julen är slut! I nästan varannan lägenhet här i husen runtomkring mig hänger det synligt julpynt kvar. Bort med skiten. det hjälper inte min längtan efter värmen att se en massa tomtar och adventsljusstakar!

Advent, julpynt, ljusstake, julpynt


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/slut-pa-flera-satt/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja fan, julen är slut nu, att folk inte fattar! 😈

   • on januari 27, 2012 at 20:27
   • Svara

   Två månader till sommartid liksom, skärpning!!

 2. Å’ där fick jag däng da’! Har fortfarande en stjärna kvar i ett av köksfönstren men det beror (mest) på att jag inte hittat ett bra belysningsalternativ ännu och inte på nå’n fasthängande vid julen! 😀

   • on januari 28, 2012 at 10:49
   • Svara

   Hahaha! Skärpning! 😀 Jag fick också himla mysigt ljus med stjärnan i fönstret, man känner så här i efterhand att det saknas någon lampa där. Så du har en poäng!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: