Smält bil

I går när jag gick till tunnelbanan passerade jag en bil som var helt utbränd från förarsätet och framåt. Det såg ut ungefär som om motorn hade brunnit upp, det var bara svarta rester kvar av allt. Från baksätet och resten av bilen såg det ut som om den var oskadd, konstigt nog. När jag gick hemåt på kvällen så var bilen bortbogserad, och då såg jag det här på bilen som stått framför.

Smält bil

Den hade alltså smält lite här och var av hettan från branden! Vad snopet att komma ner för att åka till jobbet i dag, bara för att upptäcka att bilen har smält! Och vad förvånad man lär bli av att upptäcka att halva bilen har brunnit upp… Och arg! Tacka vet jag taxi, om en har brunnit upp kommer det i alla fall en annan och hämtar mig.

Nu väntar först en tur till sjukgymnasten, sen är det full fart mot jobbet. Alla har säkert glömt att jag kommer senare i dag, det skulle inte förvåna mig. Hoppas att det inte blir så mycket manipulering i dag, då blir det jobbigt i eftermiddag… Håller tummarna för att jag inte är mer dysfunktionell än vanligt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/smalt-bil/

2 kommentarer

  • Mrs NoGoodjanuari 9, 2012 kl. 12:01
  • Svara

  Oj, jag hade inte blivit glad om jag kommit ut och hittat min bil på det viset.

  Antar att ägaren blivit kontaktad och vet om det.

  Ha en fin dag.

  Mrs NoGood

   • januari 9, 2012 kl. 12:21
   • Svara

   Jag hade blivit skogstokig! Man får ju hoppas att folk meddelar om något händer, men man blir fan aldrig förvånad om så inte är fallet… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.