Snart slut

Dags att baka något snart. Sista dagen på jobbet på fredag, och det är tradition att man tar med sig något. Jag är tillfälligt ganska pank, men det kostar faktiskt inte många kronor att slänga ihop några muffins eller kakor. Och de människor jag har träffat där är helt underbara och trevliga, så lite kakor är det minsta jag kan göra.

Undrar hur jag ska få dagarna att gå sen… Visst söker jag jobb när det dyker upp något som jag klarar av, men jag är osäker på hur det kommer att bli med lönebidrag och eventuell skjuts i framtiden. Har skickat iväg ett par ansökningar i veckan bara för att se om jag överhuvudtaget är intressant, jobben i sig verkar inte ett dugg flexibla eller passande för någon som har ont.

Jag får förlita mig på tur (eftersom kunskap, färdigheter eller engagemang uppenbarligen inte betyder ett jävla dugg om man har ont), och kanske sno några kronor av R i nödfall. Han tar gärna emot betalning i natura. Och nej, inte nödvändigtvis snusk, det går lika bra med hemlagad mat när han dyker upp efter jobbet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/snart-slut/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Om det skiter sig för mig kommer jag gärna och äter upp dina muffinsar! Jag kan alltid lifta! 😉 Det är gratis.

   • on januari 24, 2012 at 22:35
   • Svara

   Ohh, du lever farligt! Socker, fett OCH att lifta är bara för mycket! 😀

   1. Jag gillar utmaningar! 😛

     • on januari 25, 2012 at 13:16
     • Svara

     Ja, och ibland måste man ju offra sig lite för att nå målet! 😀

  • Babs on januari 25, 2012 at 08:06
  • Svara

  Mmm, muffins så gott, själv funderar jag på att baka semlor idag.

   • on januari 25, 2012 at 09:13
   • Svara

   Åh! Jag gillar inte grädde, och tål inte mandelmassa, så några semlor blir det inte för mig. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: