Snygg väska

Jag såg en skitsnygg handväska på någon av butikerna i PUB-huset häromdagen när jag och bästa M drog runt på stan. Såg en liknande på Åhléns i julas. Sätter upp den på listan som heter ”Vill ha men har inte råd just nu”. Har oftast bara en väska åt gången, använder den tills den pajar, och köper sedan en ny.

Väska med fuskpäls

Den var dessutom hur mjuk som helst, helt underbar! Köpte en väska någon gång i höstas senast, men den var billig och tydligen även i dålig kvalité. Det känns bara som en tidsfråga tills den går sönder helt. Jag har aldrig riktigt varit en handväske-person, jag föredrar skor. Så jag har liksom inte något lager att välja ifrån när min faktiskt pajar. Bleh.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/snygg-vaska/

2 kommentarer

  1. Är det fuskpäls den är sydd av? Ser väldigt mjuk och gullig ut och rymlig också. Snygg också! Kram

      • on januari 13, 2012 at 22:29
      • Svara

      Ja, nylonbuffel, små polyestrar eller något sånt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: