Spricka i läppen

Jag har en spricka i läppen. Den svider. När jag klev upp i morse och gäspade så sprack den och började blöda, det är alltså farligt att vara trött. Fult är det också, med torra läppar alltså. Jävla vinter, blir alltid torr och fnasig överallt. Svider det mer om man har stora läppar och får en spricka, eller är smärtan likadan, eller kanske mer koncentrerad när man som jag har smala läppar? Tänk på alla viktiga frågor som saknar svar!

Läppar. Spricka i läppen.

Inte för att jag gillar att jämföra smärta, det är en högst subjektiv känsla. Men det skulle ändå vara intressant om det gick att mäta rent vetenskapligt. Det värsta jag vet är folk som frågar varför jag har ont, och sedan talar om att de minsann har haft både nageltrång och migrän (utan att jag frågat), så det vet precis hur det känns. Öh, nej, du har inte en enda jävla aning.

Även om man är trasig på exakt samma sätt går det aldrig att jämföra. Alla är olika och hanterar smärta på olika sätt. Jag tycker inte synd om mig själv, så varför skulle jag tycka synd om dem? Man kan vara lycklig fastän man har ont. Men min spricka i läppen irriterar mig som fasen, och det blir inte snyggt med läppstift på. Så, dagens världsliga problem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/spricka-i-lappen/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 15, 2012 kl. 12:31
  • Svara

  Jag brukar gnälla på bloggen om mina åkommor, men fikar inte efter att nån ska tycka synd om mig. Det är bara ett sätt för mig att gnälla av mig.
  Min självspricka på höger tumme har börjat läka och knogen gör inte lika ont längre, för resten! 😛

   • januari 15, 2012 kl. 12:43
   • Svara

   Hahaha! Jag gnäller också, just som du säger för att det behövs ibland. Man skriver ju faktiskt vad man vill. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.