Stängt

Träffade bästa M på utsatt tid och promenerade runt i Vasastan och det första han sa var (trots min dåliga hårdag i morse): ”Vad snygg du är i håret! Har du klippt dig?” Hahaha!  Tror ni att någon antikaffär var öppen då? Nej! Inte en enda! De som brukar ha öppet på söndagar hade jul- och nyårsstängt till och med i dag! Grrr. Jaja. Åt varsin hamburgare och provade en kungakrona, jag var för tjockskallig. Gick mot centrum i stället, och in på PUB. Hittade ett skitfult krokigt bord för 98.900:-, och den här ”fina” inredningsdetaljen för bara 19.800:-.

Stängt

Sen såg jag en skitsöt liten snidad fågel, som förmodligen skulle användas som prydnad någonstans. Men kolla… HAHA!

Stängt

Den fanns även som ”Blue tit”! Hahaha! Ja, jag vet att jag är töntig men det var faktiskt roligt. Och jag visste faktiskt inte att talgoxe och blåmes hette så på engelska. Vi fikade och glodde på folk, drog runt ett par varv på NK och avhandlade viktiga ämnen, som vanligt. Det vill säga bland annat män, kläder, familj och användandet av epilator. En mycket bra dag, trots uteblivet titt i antikaffärer. Det blir alltid bra med bästa M.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/stangt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.