Svältrisk och gamla vänner

Aha! Jag har en ny plan! Jag skippar älskaren R och hans kompisar i dag, för de skulle eventuellt gå på bio och se någon film som jag inte är särskilt intresserad av, och definitivt inte för hundra spänn. Men bästa M hörde av sig i morse och ville träffas, så blir det! Jag trodde att han skulle bort den här helgen, men det visade sig vara nästa helg. Bra.

Sen måste jag och R storhandla. Så här slut har det nog aldrig varit. Till och med saker som pasta, olja, kaffefilter och salt är slut, frysen är tom så när som på lite ärtor och broccoli, och i kylen står det bara saker som oliver, soyasås, sylt och en massa olika smaksättningar. Skandal. Kattmat är det enda som det finns gott om.

Kattmat

Min bästa tjejkompis från när jag var liten hörde av sig i går och tyckte att vi skulle dra ihop lite folk från skolan och gå ut någon kväll i februari. Kul! Vi har bara haft sporadisk kontakt de senaste åren, och inte träffats på länge. Och jag har ingen som helst koll på vad många av de jag umgicks med då gör nu för tiden. Hoppas att vi får ihop ett litet gäng, så här… 17 10 år sedan vi sågs.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/svaltrisk-och-gamla-vanner/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.