Tid för kunskap

Som jag skrev förut, jag har lite olika projekt på gång. Det är oerhört mycket jag måste lära mig, men just sånt är jag bra på. Och jag gillar det, så det ska nog inte vara något problem. Om jag lyckas med allt så kanske det kommer att generera en liten inkomst, det är ju rätt skönt att slippa panta burkar faktiskt.

Men jag kan inte göra något förrän jag vet hur det blir med eventuellt jobb där jag arbetstränade. Vi ska träffas på onsdag angående just det, och även om allt klaffar med lönebidrag så är det en väldigt låg lön. Och halvtid. Jag tror faktiskt inte att de lyckas komma överens om något, så jag måste ha en backup. Jag har mycket kvar att undersöka och lära mig, så nu tänker jag lägga mycket tid på det, medan jag kan.

Uggla. Kunskap

Och nej, jag tänker inte avslöja något just nu. Jag har för lite kött på benen och jag drar bara i lösa trådar. Först och främst kommer mötet på onsdag. Jag ska försöka att ha kvar samma rutiner som om jag jobbade nu, och försöka se det som jobb hemifrån och investerad tid som ger kunskap.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/tid-for-kunskap/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag håller Toffeltummarna!!!! Och ögon och öron öppna ifall att nåt passande dyker upp…

   • on januari 30, 2012 at 22:36
   • Svara

   Tack! Åhh, jag är så glad för din skull! 😀

  • monicasch on januari 31, 2012 at 18:13
  • Svara

  Bättre börda bär ingen med sig är mycket mannavett, sa redan de gamla isländarna. Perfekt tyngd för den som har ont i ryggen dessutom.

   • on januari 31, 2012 at 18:19
   • Svara

   Verkligen, inte ett dugg tungt! Kanske man får huvudvärk om man vet för mycket? 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: