Tjatat hela natten

I natt drömde jag att jag skulle hjälpa min syster att flytta, från våra föräldrars hus, och jag har tjatat på henne hela natten. De bodde någon annanstans, och syrran var inte direkt ute i god tid. Klockan 19 skulle köparen flytta in, och vi kom dit en timme innan för att både tömma huset och flyttstäda. Det gick sådär. Huset är ganska stort, och proppfullt med saker… På något sätt skulle allt in i en enda släpvagn också. jag försökte få syrran att skynda på, men hon ville gå igenom varenda pryl. Själv försökte jag rafsa ihop det viktigaste.

På slaget sju kom köparna, redo att flytta in sina saker. Syrran tyckte att de kunde hjälpa till, och på något sätt gick de med på att vänta, i utbyte mot en mjukglassmaskin (var nu den kom ifrån). Hur det slutade vet jag inte, för jag vaknade av att någon skulle ta alla sina miljarder nyckelknippor och annat prassel från sovrummet. Grrr! Jag hatar att bli väckt innan jag ska gå upp! Man får liksom hushålla med varenda ögonblick av sömn, då funkar det inte att vakna titt som tätt när det ändå gör skitont att ligga ner.

Hoppas verkligen att vi kan hämta den nya sängen någon gång den här veckan. Älskaren R har haft fullt upp med någon motorcykel, och i morgon kväll ska vi till veterinären med lillkatten igen. Dags att kolla såret i ögat efter skrapningen, jag tycker inte att det ser särskilt mycket bättre ut, tyvärr. Han lär få utstå det igen, stackarn. Det gör tydligen inte ont, men måste ju vara irriterande. Och ögondroppar morgon och kväll är inte särskilt kul om man är liten och fluffig…

Grå katt, glad katt

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/tjatat-hela-natten/

2 kommentarer

  • Annajanuari 4, 2012 kl. 00:21
  • Svara

  Haha, kanske inte helt likt mig 😛

   • januari 4, 2012 kl. 07:46
   • Svara

   Inte helt! Du var skitjobbig :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.