Uggla

Christer Lindarw är ju aktuell i ”Stjärnorna på slottet”, där han pratade om att han har haft hemliga relationer med kända män, och att det finns många som borde vara oroliga om han skulle skriva sina memoarer. I en intervju nämner han bland annat Magnus Uggla, som sjöng om bland andra Christer Lindarw i låten ”Jag mår illa”.

Men de hade aldrig någon relation, däremot så ska Uggla tydligen ha gjort närmanden någon gång på 80-talet. Christer Lindarw blev uppringd av en tidning som frågade om han tog illa upp efter att Magnus Uggla nämnde honom i låten. Då svarade han: ”Nä, jag har hört värre saker än så. Det var inte så farligt. Men jag kan säga att på 1980-talet när han försökte få hem mig en gång så mådde jag illa. Jag tyckte han var så liten. Det var inte tillräckligt mycket karl” säger han.

Uggla

Haha! Jag håller med Christer. Jag gillar inte det mesta av vad Magnus Uggla har gjort, särskilt mycket alls faktiskt. Varken den tidiga punken eller satirpopen som kommit senare. Gillar inte håret, och inte solglasögonen. Inte dialekten heller. Däremot tycker jag hans radioprogram på P4 är ganska roligt. Det har gått på fredagar, med bland annat drinkar i studion och jakten på Sveriges bittraste människa.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/uggla/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: