Utdragen och stucken

Det var helt stört mycket på jobbet ett tag i dag. All personal var på möte, så vi var bara tre stycken som svarade i telefon. Inte helt optimalt. Gick tidigare för att hinna till läkaren efter lunch. Och vilken pärs det var! Jag trodde som sagt att vi skulle prata mediciner också, och var inte helt förberedd på det som hände. Jag blev stucken till tusen.

Jag skulle nämligen få en kortisonspruta i axeln. Inget konstigt eller ovanligt, det har jag ju fått förr med gott, om än extremt kortvarigt resultat. Nu var det någon kompression i en led, så min sjukgymnast satt och drog i armen för att så att säga öppna upp leden. Samtidigt stack läkaren in sprutan, och det gjorde sjukt ont när han bad sjukgymnasten släppa efter, så att leden blev ihoptryckt medan sprutan var inuti.

Spruta

Sen trodde jag att det var över, men då gjorde de om allt igen.. På väg hem bultade det i hela armen, nacken och axeln. Handen domnade bort efter allt tryckande de ägnade sig åt för att ta reda på vad mer som är fel. Träningsförbud i 24 timmar, men i morgon kväll ska jag prova att använda den lite mer, och göra lite rörlighetsövningar. De sa att det förmodligen kommer att vara värre resten av dagen, och tänka sig, de hade rätt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/utdragen-och-stucken/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 11, 2012 kl. 19:32
  • Svara

  Å fy f*n vilken tortyr! 😥

   • januari 11, 2012 kl. 19:39
   • Svara

   Där sitter man halvnaken medan två snygga karlar drar i mig, det är fruktansvärt och trevligt också! 😉

  • Mrs NoGoodjanuari 11, 2012 kl. 21:52
  • Svara

  Att du klarade situationen så bra som du gjorde är en gåta för mig. Jag har en sådan fruktansvärd fobi för alla typer av sprutor så jag hade svimmat, helt garanterat om detta hänt mig. Nu hoppas jag du får ett riktigt bra resultat i din axel så att det verkligen var värt pinan du fick genomlida.

  Kram Mrs NoGood

   • januari 11, 2012 kl. 21:55
   • Svara

   Tack! Jag har aldrig varit spruträdd, tack och lov. Smärta är bara att bita ihop och uthärda, jag kunde i alla fall roa mig åt att situationen var lite lustig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.