Väggbonader

Kommer ni ihåg vad jag tycker om väggord och vanliga väggbonader? För er som inte vet, eller inte orkar klicka och läsa, kan jag sammanfatta det så här: Jag hatar dem. Det är skittöntigt. Min syster tipsade om en hemsida som säljer en lite roligare sorts text att ha på väggen – väggbonader med korsstygnsmönster som har riktigt bra budskap! subversivecrossstitch.com, det är väl värt att gå in och kika, jag lovar att det finns något som får dig att dra på smilbanden. Jag kan tänka mig någon av dessa:

 • Shut the fuck up
 • Shut your piehole
 • People are cattle
 • Don’t make me cut you

Väggbonader

Kanske man ska sy en och ge till svärmor (fast jag gillar min och hon skulle nog mest skratta). Eller sätta upp väggbonader på kontoret? Älskaren R skulle helt klart tycka om att ha en sån hemma, men han skulle nog få sy sin egen själv. Jag får ont i händerna av att hålla på med sånt. Hur som helst, det är ett riktigt bra presentförslag till någon du antingen gillar eller ogillar, eller någon som bara har rätt sorts humor!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/vaggbonader/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 5, 2012 kl. 15:07
  • Svara

  Helt i min smak! Har en

  Helt i min smak!Det är ju precis så’nt man skulle vilja kläcka ur sig ibland men är för väluppfostrad för att göra. 🙂

   • januari 5, 2012 kl. 15:22
   • Svara

   Haha, ja, då kanske man kan ha en liten bonad på väggen som man diskret tar fram och hänger så det ovälkomna besöket ser!

    • Tantilurajanuari 5, 2012 kl. 22:45
    • Svara

    Det blev en konstig kommentar det där du- alltså jag menar den en och halva meningen i början.Undrar hur jag fick till det där?

     • januari 5, 2012 kl. 22:57
     • Svara

     Flera tankar på gång samtidigt kanske? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.