Vågiga naglar

Mina naglar är inte släta. De har fått små vågor, framförallt längs sidorna, men på ett par stycken även små, grunda räfflor mitt på. Har googlat för att ta reda på vad det beror på, och har hittat detta: ”Fårade och räfflade naglar kan ofta förekomma efter att man blivit utsatt för större chock. Sjukdomar, olyckor, skador och längre tids sträng diet kan minska kroppens näringsämnen, det som kan ses på naglarna.”

Blått nagellack, naglar

Öhh, jaha. Jag går inte på någon diet, och visst är jag lite trasig men någon chock har jag inte upplevt. Sen läste jag också att inom den alternativmedicinska världen beror det på att levern inte är i balans. Och det kanske inte är så konstigt, med tanke på de groteska mängder smärtstillande jag ska äta. Det ser lite halvknasigt ut, men blir hyfsat om man målar ett par lager nagellack på det. Någon som haft liknande problem (nej, det är inget problem egentligen, snarare en stilla undran) och blivit av med det på något sätt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/vagiga-naglar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.