Vila och nudlar

Vilken sjukt lång och tråkig dag det blev. Jag har varit så fruktansvärt trött hela dagen, skulle tro att det blev lite för mycket i går. Har gått och skrotat hemma hela dagen, för jag orkade inte ge mig ut och leka. Huvudvärk har jag också. Älskaren R har varit i garaget och mekat, så honom har jag inte heller kunnat leka med. Det är väl tänkt att man ska hinna vila upp sig under en helg, men det går fan inte.

Ser ut som en jävla zombie igen, man ska inte ha såna här mörka ringar under ögonen! Dags att svänga ihop lite middag, jag är sugen på nudlar. Det blir nog en wok av något slag, med stark sås. Mmm. Kanske ska slå mig ned med en bok, om det inte finns något intressant att se på TV. Det var länge sen. Skulle nog egentligen behöva en promenad, bara jag lyckas övertala mig själv till att gå ut…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/vila-och-nudlar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.