4D

Vafan, jag har blivit sjuk! Den där halvsnorande kranen har övergått till ett rinnande helvete, komplett med halsont och feber. Typiskt. Jag har blivit sjuk väldigt ofta sedan jag opererade mig i somras och fick stafylokocker på köpet, i alla fall några dagar varannan månad. Innan dess var jag sällan sjuk. Ja ja, jag är inte döende, det är bara irriterande och jobbigt. Lite olägligt nu när jag har så mycket kul att göra bara.

I morgon ska jag och syrran luncha och gå på bio. Och skratta på bara, jag vet att vi är töntiga, men vi ska se ”Mästerkatten” (Puss in boots). Jag har aldrig sett en film i 3D förut. Ja, jag är inte bara töntig, jag är bakom också. Men förresten! Om man äter kattmat samtidigt, blir det 4D då? Eller kanske 5D om man dessutom tar med en riktig katt och gosar med?

Film, 4D

Nja, det blir nog inte någon 4D-upplevelse för mig. På lördag ska jag träffa en massa gamla klasskompisar från grundskolan och gå ut och ta någon drink. Och försöka prata ikapp 15 år, fast det lär jag inte hinna göra med alla som kommer. Som tur är umgås jag (och öhh, sover ihop med, i alla fall en av dem) med några redan. Det ska bli riktigt kul! På söndag blir det firande av svärisarna eftersom båda har fyllt år den här veckan. Middag på stan, trevligt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/4d/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: