Återträff

Helg! Inte för att det är någon egentlig skillnad för min egen del, men älskaren R påverkas ju av fenomenet! Han ska städa här nu, dammsugning och golvtorkning. Jag ska köra lite tvätt, och sen bär det av till gymmet. Hade betydligt mer ont i går kväll, vi drog lite mer än första gången på sträckbänken. Men det var inte fruktansvärt, och påverkades säkert av alla idioter på stan som inte ser sig för också. Träna lite kan jag göra ändå, förkylningen sitter kvar men bara i näsan. Då är det lugnt.

I kväll ska jag som sagt träffa en massa gamla klasskamrater, bland annat några som var riktigt goda vänner på den tiden. Och fortfarande är, det är bara det att vi aldrig träffas… Man hör så många skräckhistorier om klassåterträffar, om ångest och en önskan om att visa upp sig som lyckad. Det senare bryr jag mig inte ett dugg om, jag tycker bara att det ska bli kul att se vad det har blivit av alla. Det är inte hela klassen som ska träffas, men vi blir nog 10-15 personer i alla fall. Om alla kommer.

Jag var inte särskilt poppis i skolan, men inte heller mobbad eller retad (vad jag vet i alla fall). Jag hade bäst-i-klassen-stämpeln i många år och höll på med musik, kanske lite töntvarning, men lyckades på något sätt komma överens med i stort sett alla. Det finns flera som kommer i kväll som jag verkligen gillade att umgås med, så jag är nöjd. R ska ju med också, vi gick ju i samma klass från ettan till nian…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/atertraff/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 25, 2012 kl. 19:45
  • Svara

  De klassåterträffar jag har varit på har varit rena katastrofer. Jag hoppas din blev kanon! Så du och R är gamla klassisar… Det var jag och min x-fru också. 😀

  Ha en kanonkväll!

   • februari 25, 2012 kl. 20:56
   • Svara

   So far so good! 🙂 Ja, vi var bästa vänner när vi var små, men aldrig kära…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.