Att synas i media

Åh nej! Fabian Bengtsson tror att han är rolig igen! Nu kör han en spinoff på den fruktansvärda jul- och mellandagsreklamen på TV. En vitklädd, oskyldig Fabian kastar duvor och sjunger “Please forgive me” och syftar på den massiva kritiken mot honom och irritationen över Sibas reklam. Öh, vänta, tror han att jag, eller någon annan för den delen, blir mindre irriterad av den här, eller att han kör vidare i samma fotspår?

Fredsduva

Fattar han inte att det är honom man blir irriterad på, eller varför gör han sig själv till huvudperson den här gången också? Inget som helst fokus på varorna eller butikerna. Fabian kanske vill bli (mer) känd? Nej, skärpning. Gå och gör Sean Banan sällskap i skamvrån.

Apropå att synas i media, några av er kanske såg i Expressen i förrgår att jag blev intervjuad. Jag tänkte först inte länka till artikeln, eftersom både mitt efternamn och min riktiga ålder står i intervjun, men efter allmän förfrågan så hittar ni den här. Det rörde i alla fall en dum och sorglig företeelse jag skrivit om här i bloggen tidigare, men inte om det jag skrev, utan om vad jag har sett och upplevt själv. Rätt ointressant egentligen. Men om någon får upp ögonen för det så är det väl bra.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/att-synas-i-media/

2 kommentarer

 1. Fabian Bengtsson bör verkligen joina Bananen i skamvrån.
  Intervjun med dig missade jag, jag såg artikeln men läste den inte. “Kul” att du länkade nu! Men fyyy vilken grej…

   • on februari 23, 2012 at 15:51
   • Svara

   Helt sjukt. Inte för att det är särskilt smart att festa varje helg, men om man väl gör det finns det väl bättre sätt att hålla sig i form…

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.