Autotraktion

Jag ska ligga i sträckbänk! Ett par gånger nästa vecka och likadant veckan därpå ska sjukgymnasten göra en autotraktion på mig. Auto = själv, och traktion = isärdragning. Man ligger på någon sorts tvådelad bänk som kan vinklas åt alla möjliga håll, blir fastspänd, och ska själv dra sig åt olika håll. Det är väl för att trycket på kotorna ska lätta, och utstrålningen i benen lindras. Coolt. Han provade att göra det manuellt på mig i dag, och det var ganska skönt. Förutom hans armbåge på mina revben.

Tog en liten promenad efter besöket hos honom, men trots att det är ganska varmt och soligt så är det fan omöjligt att gå. Det är så mycket snö på trottoarer och gångvägar här, att fötterna glider omkring åt alla håll. Typ. Inser att det trots allt står ganska mycket i kalendern de närmsta två veckorna i och med alla kommande besök hos sjukgymnasten. Det är något varje dag förutom den 23:e. Och så har jag skrivit en lapp om att tisdag den 22/2 ska jag göra en grej. Idiot. Tisdag är den 21/2.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/autotraktion/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinfebruari 17, 2012 kl. 17:56
  • Svara

  SV: Tack så mycket!
  Jag köpte dom på Tradera, men jag tror dom har kommit till svenska webbshops nu. Googla lite så hittar du säkert dom 😉

   • februari 17, 2012 kl. 18:16
   • Svara

   De var supercoola! Tack, ska göra det 🙂

  • Tofflanfebruari 18, 2012 kl. 11:12
  • Svara

  Fy te rackarns, det LÅTER allt annat än skönt, men det är ju kanon om det lättar på trycket och därmed det som gör ont!

   • februari 18, 2012 kl. 11:18
   • Svara

   Jag tycker att det ska bli kul! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.