Barnkalas

Men åh, vad sur jag var i går eftermiddag! Det blev mycket senare än planerat, tack vare älskaren R och hans skeva tidsuppfattning. Det slutade med att jag hade en timme på mig att duscha, sminka mig, packa en väska, välja skor, klä på mig, fixa håret och måla naglarna. Och jag som ville vara lite extra fin! Det blev inga blå naglar alls, och ingen annan färg heller för den delen. Skit också. Ja ja. Iväg kom vi i alla fall! Och ett kul barnkalas blev det!

Arga Klara och bästa M på kalasHär är jag och bästa M. Han var en av de två som försökte rätta till min klänning – älskaren R var den andra… Det var alltså barnkalas för vuxna, med korvmoj, geléshots, shotroulette, dansgolv, fiskdamm, tårtbuffé och pinata. Helt fantastisk kul, träffade en massa underbara kompisar, R blåste upp ett par kondomer och sprängde två (!), Käkade tårta till förbannelse, drack lite för många drinkar och led hela vägen hem.

Vägen hem spenderades med tre roliga karlar, så de två timmarna gick hyfsat fort. Hade en goodiebag med lite godis i att mumsa på, och massor att prata om. Av någon anledning höll de tre inte med mig om en enda grej på hela vägen hem, konstigt. Goodiebagen innehöll även extrastarka mintpastiller, tandborste, dagen-efter-piller (mot baksmälla), mer godis och doftljus. Perfekt! 24 minuters väntetid vid Gullmarsplan mitt i natten är inte särskilt kul, men botas med hångel och tuggummi. Sen slocknade jag som ett ljus i Atlanten.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/barnkalas/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 19, 2012 kl. 13:24

  Men åååå! Vad fick du i fiskdammen???? Vilken kul kväll det lät som!!!! 😀 (Jag blir godissygen och går genast och letar upp lördagsgodispåsen från igår.)

   • februari 19, 2012 kl. 13:48

   Det var urkul! I min påse var det, förutom godis, en tandborste, bakis-piller, mintpastiller, ansiktsmask, doftljus och så hängde det med några kådisar också. 😀

  • Tofflanfebruari 19, 2012 kl. 20:04

  Ha ha, vilket bra innehåll! 😆 Kunde ju inte ha varit en mer komplett påse!

   • februari 19, 2012 kl. 20:19

   Godiset höll mig nöjd och lycklig hela vägen hem! Bakis-pillret gjorde mig förmodligen lyckligare i dag… 🙂

  • Tofflanfebruari 19, 2012 kl. 20:05

  Förresten blev jag SUGEN, inte SYGEN (det är så irriterande att man inte kan rättstava när man har klickat iväg kommentarer hos andra!) 🙁

   • februari 19, 2012 kl. 20:20

   Sügen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.