Orange linslus och idioter

Jag gjorde en till tatuering på festen i går! Eller kanske rättare sagt: Älskaren R gav mig en tatuering i går, och såg till att han blev förevigad. Och nej, inte en vanlig tatuering, utan helt enkelt en sån där gnuggis från ett bubbelgum. Löv it. Men nog om det och vidare till gårdagens skräll. Jag var ju tack och lov upptagen med något som faktiskt betyder något – att socialisera med vänner, i stället för att sitta still i soffan och kolla på skit på TV.

Det jag menar är såklart att Ranelid, med betoning på lid, gick vidare i Melodifestivalen i går. Alltså den orangea mannen som skriver böcker och gör allt möjligt skit för att synas i TV. Vilket jävla skämt. Som jag sa tidigare, varför inte släppa in musikeliten i stället för kultureliten? Den finns ju knappt att hitta där även utan Ranelid. Och varför envisas folk med att kalla skiten ”Mello”? Jag har till och med sett det i media!

Visst, jag betvivlar ganska ofta vad människor är kapabla till, och folks intelligens, men det här handlar inte riktigt om samma sak. Hädanefter ska jag helt enkelt också utgå ifrån att folk som röstar på skit (de flesta alltså) inte har någon smak, och bidrar till hela evenemangets förfall. Eller kanske musiksveriges förfall. ”Vem vare som rösta? Vem vare som fucking rösta?!”


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/bjorn-ranelid/

1 ping

  1. […] då var det R som tatuerade mig med en tatuering från omslaget till ett bubbelgum. Det var ett hjärta, och han såg till att föreviga sig själv i det. Den här ugglan verkar sitta kvar ganska bra, […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: