Brödtext

När jag kom hem hittade jag den här utanför porten, en trasig baguette. Jag började fundera lite på vad som kan ha hänt. Den var ganska välgräddad, och då går de väl inte av så enkelt? Om någon bara hade tappat den ur en matkasse borde den ha varit hel. Så med hjälp av uteslutningsmetoden kom jag fram till att antingen har någon använt den som vapen, eller så bor det vilda djur här. Båda ändarna saknas, men bara en låg kvar.

En annan gång när vi var ute och promenerade här i området låg det ett kycklingbröst i en snödriva, bredvid en påse bröd. Då undrar man lite vad som har hänt… Bagarmossen, bröd, jovisst. Men kyckling?

Jag har så sjukt ont i ryggen efter dagens bravader. Det är värre än på mycket länge. Vaknade och kunde knappt på i morse, och mycket riktigt – ett ryggskott. Skulle ju ändå till sjukgymnasten för autotraktion i dag, så han försökte behandla ryggskottet också. Precis efteråt kändes det ok, och jag åkte och käkade lunch på gamla jobbet. På väg hem började det bli värre och värre, och resten av dagen har varit fruktansvärd. Om jag käkar fler värktabletter dör jag väl på kuppen. Älskaren R kom med en stor godispåse, det kanske lindrar lite…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/brodtext/

2 kommentarer

  1. En gång hittade jag en enkilos fryst kyckling här utanför huset. Den tog jag in och tillagade! 😀

      • februari 28, 2012 kl. 20:34
      • Svara

      Haha! Jag kan inte låta bli att fundera på vad som har hänt såna gånger! Hoppas att den var god. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.