Det som göms i snö…

Uhh, jag har sovit så himla dåligt i natt! Vaknade klockan två, kvart över tre, fyra, halvfem och sju, och dvalat däremellan. Aj. Har varit iväg och tränat lite nu på dagen, och axeln känns lite sämre i dag. Jag låg på den i natt, så himla skönt för ryggen att ligga på sidan, men döden för axeln. Apropå döden, hörde ni om mannen som överlevt två månader i en översnöad bil? Helt sjukt. Om han kom åt snön för att äta den, borde han väl ha kunnat gräva sig ut? Snö isolerar i alla fall, så han frös inte ihjäl, och av någon anledning hade han sovsäck med sig.

Nu är det dags för en varm dusch och sen lite piff. Ska försöka få till en hyfsad smärtlindring så jag orkar gå på fest i kväll, vardagsdosen känns inte alls tillräcklig. Men samtidigt har jag sovit dåligt, och vill gärna dricka något glas vin eller så. Tur att jag har sällskap hem i natt, annars skulle nog jag också behöva en sovsäck, så jag inte fryser ihjäl i nån snödriva.

Det som göms i snö...

Och så ska jag äntligen prova det nya metallicblå nagellacket, som matchar klänningen. Det var inte exakt samma ton, men nära nog. Jag har ett par klackar i samma färg, men det blir nog lite för mycket. Ska övertala älskaren R att klä upp sig lite mer än vanligt också, han brukar vara lite halvdålig på det ibland. Men han har å andra sidan inga behov av att dölja något… Det är så himla enkelt att lura folk med hur man ser ut. Bra. Det som göms i snö, och så vidare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/det-som-goms-i-sno/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.