Dvalar som ett as

Ynk, jag har sovit illa flera nätter i rad nu. Det är inte det att jag ligger dåligt, för det gör jag inte längre. Men det är svårt att sova med mycket smärtstillande i kroppen, och med ryggskott på gång behövs det för att jag ska orka röra mig ordentligt. Man ligger där och dvalar, vaknar titt som tätt av en alldeles för verklig dröm, och när klockan ringer på morgonen känner man sig bakis och trött som ett as.

Ser ut ungefär som ett as också, eller kanske inte lika rutten, men trött och hängig. Skulle behöva lite sol, lite ompyssling och en jävla massa bra smink. I kväll är det ju jul igen, så jag tänkte göra mig vacker och sätta på mig min juliga t-shirt. Och en tripp till systembolaget skulle behövas, den där vinslasken jag saknade till maten häromkvällen finns fortfarande inte här.

Vin, vinflaska

Tydligen ska vi åka till gymmet också, så jag blir ännu lite tröttare. Fast självklart är det bra i längden, och man sover bättre när kroppen har fått jobba. Och man kan titta på vältränade män hitta trevligt folk där att prata lite med ibland. Det brukar alltid ligga en massa godispapper i sopkorgen i damernas omklädningsrum på mitt gym. Visst, snabba kolisar är bra efter träning, men kom igen. Godis?! Jag älskar godis i alla former, men är inte ett dugg sugen i samband med träning…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/dvalar-som-ett-as/

2 kommentarer

  1. Här går godis före både män och gym! 😀

      • on februari 11, 2012 at 12:14
      • Svara

      Haha! Jag föredrar lite av alla tre. 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.