En frukost till, tack

Nu är jag på väg hem för att äta frukost en andra gång! Den första intogs alldeles för tidigt, och innehöll heller inget kaffe. Eller något annat heller, förutom ett glas mjölk och tramadol. Har varit hos min husläkare nu för att få lite medicin och ett intyg till färdtjänsten. Så nu ska jag skicka in det, samt vänta och se om de förkastar mig helt. Det är blött och grått ute, och inte ett dugg trevligt. Särskilt otrevligt är det att åka buss på smala, slingriga gator i Årsta. Jag vill vira in mig i min värmefilt och äta en grillad smörgås (och ett par värktabletter)!

Buss

Överväger att handla lite på väg hem, men å andra sidan ska jag och älskaren R till gymmet i kväll, så jag kan passa på då. Då slipper jag både bära och plocka ihop grejerna. Det får helt enkelt bli ganska spartansk mat i dag, det finns knappt en grönsak i huset. I min del av det, i alla fall. Eller jo, en gurka kanske.

Det är som sagt flera saker inbokade i veckan. Besöket hos läkaren var det enda för dagen, men i övrigt ska jag på två autotraktionbehandlingar i sträckbänken, en sväng till veterinären, bio och lunch med syrran och så fyller båda Rs föräldrar år den här veckan. Och så måste jag beställa lite blanketter. Just ja, en av behandlingarna skrev jag som sagt upp tisdag den 22, bäst att ringa och fråga…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/en-frukost-till-tack/

2 kommentarer

  1. Jag har ‘alltid’ haft en väggalmanacka där alla viktiga kom ihåg förts in. Eftersom jag har så ‘oregelbundna’ arbetstider så har jag skrivit upp det också så barnen skulle kunna hålla reda på. I år har jag inte köpt någon för jag blev rätt trött på dubbeljobbet att först skriva in alla tider och sedan ändå behöva svara på hur jag jobbar nästa dag. Men nu har jag själv fått problem – jag tror att det var jag som hade störst nytta av den däringa kalendern – var och varannan dag får jag lite ångest och tror jag missat något……men du, man kan fråga sig om det verkligen var nödvändigt med en sådan massa pladder om nått så tråkigt (om än tydligen nödvändigt) som en Almanacka! Tror inte ens det blev begripligt vad jag (ev.) ville ha sagt! en Kram kan i alla fall inte missförstås, eller hur?!

      • februari 20, 2012 kl. 11:48
      • Svara

      Haha, jag känner precis igen mig! Har också en sån där väggkalender som R aldrig kollar i (eller skriver något i heller, för den delen). JAG behöver den! 🙂 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.