Farmor och bakis

Det var en seg förmiddag! Låg länge i sängen och bara myste (förutom av träningsvärken), åt frukost i två timmar och kollade på när snön smälte bort. Sex plusgrader, nu slipper vi snart skiten! Sedan åkte jag till stan och hälsade på hos min fina farmor. Kroppen är inte alls med i dag, det känns verkligen att jag har gjort alldeles för mycket, och ganska fel. Fast jag får skylla mig själv; Jag har haft kul, så kroppen får helt enkelt ta det.

Syrran och hennes dotter kom också dit, himla trevligt. Systerdottern ringde mig i går och berättade att hon lånat böcker på biblioteket, och att hon hade gult nagellack som jag ska få låna. Hon är tre år, så det börjar gå riktigt bra att prata i telefon nu. Ibland, i alla fall. Vissa gånger får man hålla låda själv tills hon är nöjd.

Telefon

Vi fikade och avhandlade alla de senaste nyheterna. I mitt fall – ungefär ingenting. Fick en lampa av syrran också, har en likadan själv så passar gör den! Har lidit av en liten lätt huvudvärk hela dagen, konstigt nog. I morgon bitti måste jag upp astidigt för ett läkarbesök halvnio. Nej, halvnio är inte tidigt, men med tanke på tiden det tar mig att åka, och tiden det tar för värktabletterna att verka (innan jag åker alltså) så måste jag gå upp i ottan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/farmor-och-bakis/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jodå, 8.30 är alldeles för tidigt! speciellt om man har saker att klara av innan. Sov så gott!

   • februari 19, 2012 kl. 22:36
   • Svara

   Skönt att jag inte är ensam om att tycka det då! 🙂 Godnatt!

 2. Gult nagellack skulle göra sig snyggt i matchning med ditt blåa, tror jag bestämt! Slå till och tacka ja! 😉

   • februari 20, 2012 kl. 16:55
   • Svara

   Det gör nog! Nu står det så fint i badrumsskåpet och väntar på att provas!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.