Fördummande mys

Ehh sova länge, jag? Sov till elva och är så sjukt öm i armarna efter gårdagens träning, att det kommer bli väldigt jobbigt i morgon… Känns som om jag håller på att gå av på mitten, men särskilt trött är jag inte längre!

Det blev som sagt ingen melodifestival för min del i går, men av det jag har läst så har jag förstått att jag i alla fall inte har missat något. Lyckades se de sista 30 sekunderna av en vinnarlåt med nån rockgrupp och ett fruktansvärt tråkigt framförande i playback. Det sög. Efteråt gick ”Sherlock” på Svt1, en hyfsat underhållande serie, men bara i brist på något vettigt att göra.

Undrar hur stor del av Sveriges barnfamiljer satt framför TVn i går kväll med vanlig fredagsmysmat (alltså tacos), alldeles för mycket godis och läsk? En hel del kan jag tänka mig, fastän det var lördag. Man kanske kör samma grej på lördagar också?

Hur vanligt är det här med ”mys” vid TVn egentligen? Jag kan ju tycka att det är mysigare att vara ute och gå tillsammans, att prata eller göra något tillsammans. TV visar oftast bara skit, det är tråkigt och onyttigt att sitta still, fördummande att inte tänka själv och osocialt till tusen. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/fordummande-mys/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 5, 2012 kl. 11:27
  • Svara

  Jag köper en TV-tidning varje vecka, läser den och markerar de program jag vill se – sen tittar jag på dem eller spelar in på DVD-hårddisken. TV:n står aldrig på en hel kväll för att det inte finns nåt bättre att göra – inte hemma hos mig, i alla fall.
  Deltävlingen igår visade prov på det sämsta när det gäller Melodifestivalen, nu kan det bara bli bättre! Så ja, jag ska se mer av detta! 😀 (Läsk och tacos får vara, godis och vin rule!)

   • februari 5, 2012 kl. 11:41
   • Svara

   Bra idé. Att den bara står på, och folk sugs in, är hemskt! R kollade på något program om tekniken bakom Big Ben, jag höll på att dö av tristess och ska nog kräva att få se det någon av de andra gångerna i stället.
   Men vad hade Sarah Dawn Finer på sig, och hur dålig och ospontan var inte Helena Bergström? Jag såg ändå bara när de sa hejdå…

  • Mrs NoGoodfebruari 5, 2012 kl. 12:33
  • Svara

  Startfältet i Melodifestivalen igår var verkligen ingen höjdare, förutom Loreen då. Hon var bra och gick även vidare till Globen. Men Dead by April´s låt var ingen höjdare så hur den kunde gå vidare är en gåta för mig.

  Ha en fin söndag och hoppas du inte har för mycket träningsvärk.

  Kram Mrs NoGood

   • februari 5, 2012 kl. 12:39
   • Svara

   Tack! Det verkar som om många tyckte att det var riktigt dåligt i år, men de kanske har sparat det bästa till sist (får man hoppas)! 🙂 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.