Gamla minnen och vänner

Det blev riktigt kul i går på återträffen med gamla klasskompisar, och många gamla minnen! Tyvärr kom inte min gamla bästis för hon var sjuk, och det var många som inte dök upp, men vi blev ändå några stycken. Det var jättekul att höra vad folk gör nu för tiden, och se hur de har blivit. Jag skulle absolut vilja umgås med alla jag träffade i går, även om vi kanske inte hängde när vi var små så har vi ändå ganska mycket gemensamt i vuxen ålder. De flesta såg likadana ut som på den tiden, den som har förändrats mest är faktiskt älskaren R.

Vi käkade och drack öl, och hade så sjukt mycket att prata om. Ingen pinsam tystnad här inte, men det har jag nog aldrig ens varit med om faktiskt. Folk öppnade sig på riktigt och berättade om hur de hade det nu. Och så pratade vi självklart om alla som inte var där också! Skönt att alla hade insett att livet inte är någon tävling man måste vinna, eller vara bäst i. En riktigt bra kväll som jag kommer att bära med mig länge, och gärna gör om. Vi satt på Galways, ett hak mittemot Golden Hits på Kungsgatan. När vi kom ut såg kön dit ut ungefär så här.

Kö till Golden Hits. Var på återträff med gamla klasskamrater i går, det blev många gamla minnen!
Vaknade ungefär nu, med lite lätt blykeps. R ligger kvar i sängen och påstår att han mår illa. Han blir riktigt bakis av ingenting nuförtiden, stackars gamle man. Jag blir mest bara trött och får huvudvärk, så mig är det ingen fara med. Jag fick i mig tre glas vin under kvällen. Det kanske inte låter så mycket, men med övriga mediciner är det mycket! R hinkade i sig fem öl, och beter sig som om världen har gått under. Han skippade städningen i går för att plugga, men i dag kommer han inte undan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/gamla-minnen-och-vanner/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 26, 2012 kl. 12:59
  • Svara

  Kul att det blev en lyckad kväll! 😀

   • februari 26, 2012 kl. 13:48
   • Svara

   Verkligen, det var toppen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.