Glåmigt!

Alla ser så glåmiga ut så här års. Inte så konstigt, och jag ska egentligen enbart hålla käften, för jag är glåmig året runt. Men när man kollar på folk på tunnelbanan, eller när jag är ute och går, så tycker jag att alla ser ungefär likadana ut. En frisyr som borde ha slutat kallas frisyr för 2 månader sedan, med tillhörande utväxt. Eller bara grå och svarta ytterkläder, i kombination med blå jeans. Näää!

Jag saknar våren och värmen så sjukt mycket nu. Men jag försöker ändå piffa till mig med färg, det hjälper faktiskt. Jag har en väldigt snygg knallröd halsduk, som jag köpte på ett torg i Tallinn, med matchande mössa. Och en rosa, och en grön halsduk också. Jag älskar verkligen färg, fast är kanske för dålig på att använda det på mer än accessoarer.

Ros, blomma. Glåmigt

Och apropå ytterkläder, jag är, eller rättare sagt var en sån där som brukar tappa bort vantar. Men de skinnhandskar jag har nu har jag lyckats ha kvar i 6 år! Mitt ex köpte dem för att han var less att jag frös om händerna jämt, och det är de varmaste handskar jag någonsin haft! Tyvärr inte de snyggaste, men i det här fallet går funktion före form. Och att jag inte har glömt dem eller slarvat bort dem någonstans är ett rent jävla under!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/glamigt/

6 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschfebruari 11, 2012 kl. 15:36
  • Svara

  Grönt. Framför allt grönt. Lindblomsgrönt, smaka på det!

   • februari 11, 2012 kl. 15:45
   • Svara

   Min favorit!

  • monicaschfebruari 11, 2012 kl. 15:38
  • Svara

  Måste tillägga att jag “sminkar” mig med en väldigt färgglad randig halsduk för att över huvud taget synas.

   • februari 11, 2012 kl. 15:48
   • Svara

   Ja, man bara försvinner i en grå-brun-beige massa annars – inte bra!

 1. Visst måste man försöka sätta lite piff på sig själv. Tycker att jag mår mycket bättre av det inombords också. Älskar rosa och använder det i alla olika toner året runt. Många tycker att rosa är en färg som hör flickor till. Det struntar jag i. Når snart åldern av tant men känner mig bara som en halv tant och tänker fortsätta att bära rosa tills jag är en hel tant eller ingen tant alls mer.

   • februari 12, 2012 kl. 11:34
   • Svara

   Visst är det så! Det är bra att strunta i vad andra tycker, mår man bra av något så är det bara att köra på! Tant kan man vara fast man är 20 också, sådetså! 😀

 1. […] har skrivit förut om hur dåligt och tråkigt svenskar klär sig, bland annat här, och jag tänker göra det en gång till. Det är blå jeans och illasittande tröjor och jackor, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.