Gräs i ansiktet

I natt drömde jag konstigt. Tack sömntablett för det. Jag jobbade i en butik i USA, med några av mina gamla arbetskamrater. Bästa E från Norrland var chokladansvarig, och jag fick ”hjälpa till” ibland. Det var gott. Älskaren R var också med, och vi skulle åka på roadtrip på hans tandemcykel (han har ingen på riktigt). Jag satt bakom, och trampade knappt. Lade upp benen och solade, medan han trampade som ett as! Det var hur skönt som helst.

Vi kom fram till någon sorts badort där vi bestämde oss för att stanna någon dag. När jag kollade mig i spegeln såg jag att det hade börjat växa mossigt gräs i ansiktet, mest i pannan men lite på kinderna och under ena ögat också. Det var mer grönt än hudfärgat! Jag blev helt förskräckt, och ropade på R att komma och titta. Han fattade inte varför jag hetsade upp mig, utan sa att det blir så där varje sommar, för alla människor. Och jag hade inget minne alls av att jag hade haft gräs växande i ansiktet förut! Jag övervägde om jag skulle raka bort det, eller bara sminka över det. Jag testade det senare, och konstigt nog syntes det inte alls när jag hade lagt på foundation!

Concealer, smink

Riktigt konstigt var det. Hur som helst, det fanns grodor på den där badorten som var riktigt söta. De såg ut som vanliga grodor ovanifrån, men lite mer färgglada än våra svenska. Men när man lyfte upp dem och vände på dem, så var det liksom bara en sköld, och alla mjukdelar låg helt öppet under skalet. Som ett halvt ostron, fast upp och ner! Joråsatte… Ehh, så hade jag det i natt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/gras-i-ansiktet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: