Halvnaken dans, tack

Aj, mina ben! Träningsvärken från förra benpasset har knappt släppt, men det verkar vara värre för älskaren R. Han går i tusen bitar så fort man petar på honom. Jag tycker inte att det gör något, för hans bröstmuskler är så svullna att han ser ut att platsa på Muscle Beach. Nästan så att de håller på att ploppa ut genom huden. Försöker övertala honom att han ska dansa halvnaken för mig, men det går inget vidare alls. Tips på hur jag ska gå tillväga?

Jag provade de nya övningarna farbror doktorn gav mig. Eller nya och nya, modifierade kan vi väl säga. Mer höftböjarstyrka och excentrisk träning av dessa, i stället för bara att töja dem och fokusera på styrka i rumpan. Det är verkligen skönt att ha tiden och orken till att träna ordentligt, för det är få saker som är så skönt. Faktiskt.

I dag är det tomt på schemat. Alla hjärtans dag, tydligen. Dagen då så många förväntar sig att partnern ska göra något, och blir riktigt besvikna när det inte sker. Herregud, säger jag bara. Ta tag i saken själv om det ska bli nåt. Ska nog köpa mina egna geléhjärtan och mumsa på. Hm, kanske jag kan tjata till mig en dansshow bara för att det är alla hjärtans dag? Det är värt att prova, jag lär ju inte få någon om jag inte ber om det…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/halvnaken-dans-tack/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Fnuttenfebruari 14, 2012 kl. 09:55
  • Svara

  Idag är alltså dagen man får ta saken i egna händer och satsa på sig själv om det ska hända något?

  Tycker du gör helt rätt i att övertala om ett litet dansnummer dagen till ära.

   • februari 14, 2012 kl. 10:22
   • Svara

   Jajamen! 🙂 Annars får jag väl dansa för mig själv…?

  • Tantilurafebruari 14, 2012 kl. 10:18
  • Svara

  Jag har ingen att bli besviken på, utom mig själv förstås, men jag är rätt foglig och gör för det mesta som jag vill. 😀 Så – idag ska jag baka något hjärtligt till mig och sonen och så ska jag vara extra snäll!

   • februari 14, 2012 kl. 10:23
   • Svara

   Helt rätt! Det är jobbigt när man är så bångstyrig att man inte ens klarar av sig själv… 🙄

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.