Inte så billiga veckan

Ögnade genom recepten på Icas hemsida, och det som heter billiga veckan. Ett riktigt bra initiativ tycker jag, för det är många som inte har någon koll och inte vet vad man får för pengarna. Hur som helst, jag hittade det här receptet på chorizo med ris och varm rotfruktssallad. Jag tyckte inte att det lät så himla kul, men tydligen får man hela 721 kcal för en billig penning.

Hur som helst, i receptet står det att man ska ha en påse frysta rotsaker à 550 gram. Que? Om nu poängen är att det ska vara billigt så är väl en påse med frysta rotsaker något av det dummaste man kan köpa? Nej, Ica, full pott för initiativet men själva utförandet just den här gången blev väl sådär, eller hur? Jag skulle bli arg om jag hade riktigt ont om pengar (öh vänta, det har jag), och någon gav mig rådet att köpa frysta rotsaker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/inte-sa-billiga-veckan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.