Intro till något jag redan gjort

Jaha, upp och hoppa. Ska till Arbetsförmedlingen på det där mötet jag skrev om i går. Min arbetsförmedlare ringde mig i går angående det här med lönebidrag och färdtjänst, så jag passade på att fråga vad det skulle handla om i dag. Han sa att det var ett intro för de som skulle börja i programmet, till exempel om arbetspraktik, och att jag förmodligen redan visste allt eftersom jag har haft en praktik. Överraskad? Nej. Onödigt? Ja.

Arbetsförmedlingens logo. Ska på intro till något jag redan gjort.Läs om några av mina erfarenheter hos arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen ligger i ett inomhuscentrum, så jag slipper vara ute mer än den korta promenaden till tunnelbanan. Man blir lite bedrövad varje gång man är där, faktiskt. Jag brukar sitta och lyssna på vad de andra får hjälp med, och oftast är det att folk inte vet vad man ska skriva i formuläret när man registrerar sig som arbetslös, hur man ska skriva sitt CV, inte kan stava eller inte förstår att de själva måste söka jobb. Jag har, helt ärligt, hört en kille bli arg för att han trodde att han skulle få ett jobb genom AF utan att göra mer än att registrera sig. Haha. Kanske sådana killar behöver ett intro, men inte jag.

Var iväg och tränade i går kväll, ben, mage och höftböjare. Blir ganska dålig i magen av de nya tabletterna, och det är faktiskt ganska svårt att ta i ordentligt och köra 150 kilo i benpress när man har magknip. Rekommenderas ej. Inte är jag särskilt hungrig heller och det är svårt att äta, så några muskler lär det inte bli ändå. Jaja, det är kul i alla fall. Och R är fin att titta på när han tar i.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/intro-till-nagot-jag-redan-gjort/

2 kommentarer

  1. Avdelningen onödiga möten, eller? Tröttsamt! Men se det som att det i alla fall ett uppslag till ett blogginlägg!

      • on februari 16, 2012 at 14:25
      • Svara

      Som publiceras i kväll på en blogg nära dig…! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: