Katter och behandling

I går kväll var vi med katten på djursjukhuset igen för kontroll av ögat. Jag tyckte i alla fall att det har sett riktigt bra ut den senaste veckan, och som om det har läkt ordentligt efter operationen. Och det hade det! Jag har fått min superfluffiga gulliga luddskalle tillbaka, hans energi är som vanligt och han är lika knäpp som vanligt. Det var bara det att han hade ett litet, litet sår på andra ögat igen… Inget som behövde åtgärdas, men jag ska hålla utkik och fortsätta ge ögondroppar.

Solkatt, katt njuter av solen

I dag bär det av till sjukgymnasten igen för autotraktion. Jag har insett att det nog låter värre än vad det är, för det gör inte fasligt ont, det är ingen som skär i mig, hackar mig på kotorna med sprutor eller slår mig. Om ni vill ha något att jämföra det med, så är det nog ungefär som en vanlig manuell behandling hos kiropraktorn, typ. Ingen större fara, alltså.

Sen ska jag träffa syrran på stan, vi ska luncha och dra runt lite. Planen var ju bio också, men efter lite efterforskningar visar det sig att den tidigaste visningen av filmen (Mästerkatten) är runt klockan sex, och det är ganska lång tid att dra runt för min del. Särskilt när det är skitjobbigt att sitta på en biograf också. Vi får se hur det känns, med förkylning i kroppen också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/katter-och-behandling/

2 kommentarer

 1. Förr brukade jag köra en hemmavariant av din autotraktion – ett bra grepp om överkanten på en dörrpost och så hänger man liksom. Funkade ibland men gjorde mest ont i fingrarna! 🙂
  Meh! när jag blir av med mitt Ynk så får du det istället? Vi får se till att bli ynkfria snart! Kram och ha en trevlig dag!

   • on februari 24, 2012 at 09:46
   • Svara

   Ja, det kan funka bra också, men då gäller det att ha starka nypor!
   Aha, så det är du som har smittat mig?! 🙂 Mitt är i och för sig inte ett dugg allvarligt, mest irriterande. Kram och trevlig fredag till dig också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: