Kött och kläder

Efter någon sorts mindre missöde med ett Excel-ark, en glömd plånbok och 15 minusgrader så blev det en riktigt bra kväll. Nu vet jag i alla fall varför det heter snorkallt. Vi började med att handla lite, och M hittade de här fantastiska köttbitarna.

Kött och kläder

Jag fick bara sitta och dricka vin och inte hjälpa till med något alls. Ganska skönt, för omväxlings skull! Och ovanligt. Men så här såg det ut när jag ställde mig upp och erbjöd mig att diska eller något.

Kött och kläder

Resultatet kunde inte bli annat än bra. Sen gick vi igenom Ms garderob och slängde ut sånt som inte passade honom eller något annat heller, och det blev en rejäl hög. Han är en sån där som ser bra ut nästan oavsett vad han har på sig, men han ser tyvärr inte det själv.

Vi åt så sjukt mycket, efter middagen blev det kladdkaka med hallon, sen chips och lite godis, vi drack punsch och mer vin. Och babblade. Avhandlade viktiga ämnen så som män, ekonomi, sälar, borttappade PUK-koder, träning och bortglömd forskning. Kvällen avslutades med att älskaren R hämtade mig i en varm bil och jag somnade som en stock.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/kott-och-klader/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 5, 2012 kl. 11:29
  • Svara

  Snorkallt brukar jag nog inte säga, men snorhalt… Det är det också, det ligger fan is under snöhelveten!

   • februari 5, 2012 kl. 11:43
   • Svara

   Det rinner ur snoken när man är ute och går…! Nu är det bara 55 dagar till första april, då är det vååååår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.