Menlös debatt och döden på en tallrik

Man blir lite less när man läser tidningen. Det enda roliga är faktiskt sorgligt. Det första som slår mig är att det fortfarande debatteras hen, och en lång artikel med föräldrar som uppfostrar sina barn könsneutralt. Det är väl bra, men inget speciellt, man gör som man vill och tycker. Det kommer tyvärr alltid att finnas folk som uppfostrar barnen tvärtom också. Det finns ju tydligen folk till allt.

Men hur viktigt är det att skriva om en sån grej, när det finns till exempel invandrarkvinnor som aldrig kommer i närheten av jämställdhet? Eller vardagsdiskrimineringen som finns bland funktionshindrade eller invandrare? Äh, uppfostra barnen till starka individer, oavsett kön. Ingen är snygg i offerkofta. Och apropå genus och “Män är från mars, kvinnor är från venus“, så hittade jag himla roliga tips för män. Läs mer i mitt inlägg här.

Nu till det tragikomiska. En man fick en hjärtattack när han åt på Heart Attack Grill i Las Vegas, där man för övrigt äter gratis om man väger mer än 159 kilo (350 pounds). Mannen åt en Triple Bypass Burger bestående av 700 gram kött och ett dussin skivor bacon. De verkar driva lite med konceptet fett och övervikt, servitriserna går klädda i sjuksköterskeuniformer och deras slogan är “En smak värd att dö för“. Det tror jag det!

Hamburgare

Sen har vi en pojke som påstås hållas fången i fantasivärld där det finns smurfar och rymdvarelser. Pojkens mamma är en av hans fyra personliga assistenter, och hon har skapat en värld byggd på lögner åt pojken. Nu har det gjorts en lex Sarah-anmälan till Socialstsyrelsen, eftersom pojken är självdestruktiv. Det måste vara svårt att hålla reda på allt, jag kan knappt hålla reda på en enda lögn. Men jag undrar ju såklart vem det är som egentligen är sjuk…

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/menlos-debatt-och-doden-pa-en-tallrik/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.