Metallsmak och extrajobb

I dag bär det av till sjukgymnasten. Vi ska inte träna, men säkert prata träning, och Arcoxia. Magen är fortfarande inte ett dugg kul, men lite bättre är det nog. Fast jag har metallsmak i munnen precis hela tiden. Kanske en metallisk lunch någonstans på stan efteråt vore trevligt, men det kunde ju vara betydligt roligare än att äta den själv… Jag har liksom ingenting att göra hemma heller. Att vara ute och gå är liksom inte särskilt lockande med en brun sörja överallt på trottoarer och gångvägar.

Jag kom på en sak förresten, jag lärde mig en sak på mötet i går! Och det var att programtiden i JOB bara är mellan måndag och fredag, klockan 08-17, och man är fri att jobba och tjäna hur mycket pengar man vill övrig tid utan att det påverkar ersättningen från Försäkringskassan. Ganska bra om man lyckas få ett extrajobb. För de som är friska och fullt arbetsföra, det vill säga, för jag lär ju inte hitta ett kontorsjobb med helgbemanning… Eller?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/metallsmak-och-extrajobb/

2 kommentarer

  • tofflanfebruari 17, 2012 kl. 09:11
  • Svara

  Detta upptäckte även jag under min heltids praktiktid, att det plötsligt var tillåtet att jobba extra. Det är det inte när man har a-kassa. A-kassan tycker ju att man ska sitta hemma och gråta och känna sig misslyckad och ifrågasatte t o m de få uppdrag jag hade som betald bloggskribent (knappt ett inlägg mot betalning/månad)…
  Såå… jag hoppas att du får många skribentuppdrag!!!

   • februari 17, 2012 kl. 09:31
   • Svara

   A-kassan har ingen kontakt med verkligheten… Allt jobb borde vara bra jobb! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.