Möblera om

Jag vill möblera om hemma! Försöker få älskaren R att flytta på det där fruktansvärda, 200 kilo tunga, tomma och enligt mig helt onödiga kassaskåpet, för det kan jag inte ens rubba. Inte för att jag ska hålla på och lyfta och flytta möbler, men jag är bra på att peka med hela handen och tala om hur det ska vara! Möblerna har stått likadant sedan vi flyttade in här för ett och ett halvt år sedan, så vi har inte ens testat något annat.

Jag tror att det blir lite mer plats om vi flyttar om lite, så nu kör jag projekt övertalning. Min underbara läshörna kommer jag inte att ändra på. Det är ett hörn i vardagsrummet med stora fönster, som man absolut inte vill ställa något stort framför. Stolen är poppis här hemma.

Läshörna vid fönster med gröna växter

Möblera om

R är inte helt negativ till idén, men det där med att flytta kassaskåpet sitter långt inne. Han har i och för sig redan lovat att han ska flytta på det, men det (som en hel del annat) blir liksom inte av. Just nu står soffan i vardagsrummet inte mot en vägg, och det finns två luddiga jävla djür som gärna klättrar upp och ner på soffryggen. De har dessutom ganska vassa klor, så soffan är inte helt tiptop på baksidan. Omväxling är kul, och det är enkelt att möblera om. Bara man lyckas övertala R…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/moblera-om/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 27, 2012 kl. 20:51
  • Svara

  Ge mig hans mobilnummer så ska jag sms-terra honom! 😛

   • februari 27, 2012 kl. 21:01
   • Svara

   Hahaha! Jag vet inte om jag vågar! 😆

  • Tatianafebruari 28, 2012 kl. 07:43
  • Svara

  Min man är likadan…hanär som Alfons-Jag ska bara .. Blir galen på pryttlar som är lovade att ordnas och plockas bort 🙁

   • februari 28, 2012 kl. 08:17
   • Svara

   Finns det någon bot!? Hot går inte, lockbeten är värdelöst…

  • Tatianafebruari 28, 2012 kl. 17:28
  • Svara

  Du ..vi har varit gifta i 30 år…så nej. Det finns inget bot 🙁

   • februari 28, 2012 kl. 17:48
   • Svara

   Snyft! Nåja, han är ju bra i övrigt… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.