Modeller och pizza

Jag stör mig på deltagarna i det svenska Top Model! Man kan ha självförtroende och vara professionell utan att vara kaxig och dum i huvudet. Jag har bara sett första avsnittet och vet inte ens om det har gått fler. Är det inte ganska töntigt att tjejerna säger en sak när de är i grupp eller framför juryn, och en helt annan när de sitter själva och pratar? En del verkar hur gulliga som helst, tills de försöker vara någon de inte är.

Många har en ganska skev självbild. De kommer till juryn med jordens sämsta hållning, man hör knappt vad de säger när de pratar, och beskriver sig själva med ord de inte ens förstår, men förväntar sig ändå att vinna alltihop. Nja.

På tal om modeller, jag åt pizza i går. Jag gjorde den själv med ett pizzakit, med salami, lök, oliver och tomat på, riktigt gott! I somras skulle vi göra en sån där, och den låg vakuumförpackad i någon sorts aluminiumpaket. Tog fram det en stund innan det var dags att grädda, så att den skulle vara rumstempererad. Den jäste tydligen ganska fort, för hela paketet exploderade och skrämde skiten ur mig! Värdelös grej.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/modeller-och-pizza/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.