Mycket att läsa

Jag får höra ibland att jag skriver så mycket att folk inte hinner med att läsa allt. Och just nu är det mycket, men det kommer säkert perioder när det inte blir så mycket i framtiden. Och jag lägger inte ner så otroligt mycket tid på att skriva, som en del tror. Det tar inte lång tid att skriva ihop ett litet blogginlägg om man har något som måste ut, och jag har inget bättre för mig i alla fall. Eller så kanske jag har en medhjälpare som skriver åt mig när jag inte orkar?

Mycket att läsa

Han är inte bara söt, han kan stava också. Eller så har han bara väldigt bra smak. Eller så blir det väldigt varmt och skönt just där eftersom datorn blir varm och fläkten sitter där… Det är i alla fall väldigt trevligt att ha en medhjälpare så nära till hands att rådfråga eller klappa då och då. Så länge han inte ligger tangentbordet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/mycket-att-lasa/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinafebruari 19, 2012 kl. 08:34
  • Svara

  Jag får också kompisbesök när jag skriver. Min besökare är väl lite mer våldsam än din för det blir väldigt mycket felklick när man har nån som envisas med att stoppa huvudet under min arm och putta upp den! Eller som ger mig en rejäl smocka i sidan när hon tycker jag inte fattar / är för sölig.:D

   • februari 19, 2012 kl. 10:20
   • Svara

   Haha! Det låter jobbigt om det är något viktigt man håller på med! 🙂

  • Tofflanfebruari 19, 2012 kl. 13:28
  • Svara

  Ärligt talat blir jag rätt sårad när folk säger att jag skriver så mycket. OCH? Ingen tvingar väl andra att läsa? Precis som du skriver jag mycket vissa dar, lite mindre andra dar. Men f*n att jag skriver för att andra ska läsa eller inte! Jag tvingar ingen!
  För övrigt, det tar inte lång stund att skriva ett inlägg och jag väljer att lägga min tid på att skriva, inte spela spel på Ajfånen eller leka med kompisar på Fejan. MORR! 👿
  Och du Klara… Fortsätt skriv. Lika mycket – eller lite – som du brukar! Jag brukar inte läsa allt alla skriver, men dina inlägg läser jag till 100 procent! Så det så!

   • februari 19, 2012 kl. 13:52
   • Svara

   Så länge det är min blogg skriver jag precis så mycket jag vill. Inte mitt problem om någon inte orkar läsa, och som du säger så tvingar jag ju ingen. Att skriva ett inlägg tar ju på sin höjd 10 minuter (om man vet vad man ska skriva, alltså)! Dessutom kan jag skriva allt mellan 17.01 och 07.59 och tidsinställa inläggen! 😀

  • Tatianafebruari 20, 2012 kl. 08:35
  • Svara

  Och på mig gnälls det på att jag skriver för lite .Fölk är aldrig nöjda .

  Fortsätt att skriva !

   • februari 20, 2012 kl. 09:03
   • Svara

   Haha, det är sant det. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.