Nästan full pott

Nu ska vi prata mat, och jag har nästan fått full pott. Jag brukar alltid be älskaren R betygsätta vardagsmaten på en tiogradig skala. I går kväll blev det högst hittills, 9,5! Jag hade gjort pannbiff med fetaost och soltorkade tomater i, stekt lök, sås och potatis. Antingen så har R låga krav på maten, eller så är jag ganska bra på att laga den.

Stekt lök

Jag tror att det är en kombo. Fast han har nog aldrig gett lägre betyg än en sjua, så något fel måste det vara på hans uppfattning också. Han gav ugnspannkaka med fläsk i (extremt lättlagat, fem minuters jobb) 9 poäng häromdagen, medan den indiska grytan (som krävde en timme aktivt hackande och rörande) han sa sig vara sugen på bara fick 7. En enkel fiskgryta med dill, som han inte ens är särskilt förtjust i, fick helt plötsligt åtta.

Det är alltså väldigt tacksamt att laga mat till honom. Och ja, jag brukar alltid laga mat. Han gör mitt liv så mycket enklare och roligare på alla sätt, så att ha maten färdig efter jobbet är det minsta jag kan göra för honom. Ska få full pott någon gång, han själv har ingen aning om vad det kan vara som ger den åtråvärda tian.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/nastan-full-pott/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.