Noll koll gör mig arg

De ringde från arbetsförmedlingen, förresten. Det var ergonomen, som skulle komma och kika på om det var något de kunde göra som underlättade min tillvaro på arbetsplatsen. Öh, ja det är det, eller rättare sagt: Ja, det var det. För jag slutade ju där den 27/1, så särskilt fort har det ju inte gått. Återigen inser jag att de inte har sån stor koll.

Jag tänkte faktiskt på det, att det är ju en riktigt bra grej att arbetsförmedlingen kan gå in med höj- och sänkbara bord, ergonomiska stolar eller mousetrapper när det behövs. Det sparar ju mycket lidande i längden, men det måste bli dyrt! Fast kanske inte så dyrt som jag trodde, eftersom de inte hinner fram i tid. Och de har ändå haft gott om tid på sig – jag började min praktik där i maj…

Almanacka, kalender. Noll koll

Jag har varit riktigt jävla arg på hur min arbetspraktik sköttes. Felinformerad, utan hjälpmedel, utan skjuts, utan uppföljning, ingen att fråga och felaktigt utförsäkrad mitt i. Jag har i alla fall mycket större förtroende för den arbetsförmedlare jag har nu, sedan i november. Han har styrt upp både det ena och det andra så att det blev riktigt bra på slutet. Jag hoppas ändå slippa allt sånt i framtiden. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det blir så lätt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/noll-koll-gor-mig-arg/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Fy f*n, sånt här gör mig skitförbannad! Jag hade också två handläggare på Af som inte brydde sig ett skit, sen fick jag M som är MÄNSKLIG, som gjorde besök på min arbetsplats under praktiken etc.

   • on februari 9, 2012 at 19:58
   • Svara

   Ja, jag har varit riktigt arg. Nu när hon ringde kunde jag inte låta bli att skratta, bara för att de är så bakom! Lägger de alla ärenden i en hög och tar något slumpmässigt? Det borde stå ett datum när ärendet inkom och hur länge praktiken pågår, tycker man…

 2. Konstigt att de inte har bättre koll än så…! Trist.

   • on februari 9, 2012 at 21:20
   • Svara

   Ja! Initiativet är ju toppen, men så länge det inte funkar är det ju som att den hjälpen inte finns…

 3. Nonchalansen gör att man känner sig så obetydlig och det är ju det sista man behöver…

   • on februari 10, 2012 at 09:27
   • Svara

   Ja, faktiskt. Det hade kunnat vara såååå bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: