Nu är julen slut igen

Det blev inte så överdrivet mycket jul i går, men det blev i alla fall väldigt trevligt. Jag skulle ju ha en julig t-shirt på mig, men sen tänkte jag att vafan, hur ofta har jag en anledning att klä upp mig egentligen? Så det blev den lilla röda i stället. Ursäkta bildkvalitéten, men älskaren R tyckte att det var så töntigt att jag ville ha en bild, så det blev liksom bara ett försök.

Julgodis, pepparkakor med ädelost, köttbullar, vin och diverse andra alkoholdrycker samt riktigt bra sällskap. Ingen jävla TV på, bara prata, och tiden flög. Vid halvtolv hade jag fått i mig två glas vin och ett par centiliter punsch, och var redo för att däcka. Det var ungefär som någon slog mig i huvudet, och som tur var fick jag ju skjuts hem.

Jag lyckades häva ur mig en hel del roliga skämt, och medan R och bästa M (som kanske hört dem förut…) satt och kollade på varande och förmodligen skrattade åt mig, så lyckades jag i alla fall roa de övriga i sällskapet. Det verkade så i alla fall. M och R har liksom gjort en grej av det, att inte skratta åt något jag säger, fast jag vet i alla fall att det är roligt. Poängen är i alla fall att alla har roligt (även om det är åt olika saker). Så det så.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/nu-ar-julen-slut-igen/

2 kommentarer

  1. sv; nehe okej 🙂
    varför firade ni jul igår? ;o

      • februari 12, 2012 kl. 13:00

      Haha, min kompis hade pepparkakor och glögg kvar, så han tänkte att han kanske inte var ensam om att ha något juligt kvar! Så han samlade ihop lite folk och så käkade vi julsaker. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.