Överdos av lyx

Det var riktigt segt här hemma i går! Älskaren R gick upp vid tio, plockade fram frukost och gick och lade sig igen innan han åt något. Han mådde inte så bra. Då gick jag upp, åt frukost, tvättade, städade och pysslade lite. Sen fick jag inte upp honom! Det gick varken med hot eller lockbete, oljud eller mat. Då är det illa. Till slut linkade han upp, men då var klockan halvtvå. Han var så illa tvungen att dammsuga efter ”frukost”, stackarn. Sedan piggnade han på sig riktigt bra.

På kvällen kom hans föräldrar hit, och så åkte vi tillsammans till Jimmy’s Steakhouse, där vi mötte upp mina päron också. Svärisarna har båda fyllt år i veckan, så R bjuppade på middag. Jag lyxade till det med en frozen strawberry daquiri (mums!) innan maten, och åt 300 gram entrecote. Och så råkade jag visst få i mig en brownie med glass till efterrätt också. Jag tror inte jag har ätit så här mycket en helg sedan jul. Riktigt lyxigt har det varit, och en helt underbar helg.

Kött, lyx

Nu väntar en ganska tom och händelsefattig vecka, vad jag vet hittills i alla fall. Ett par besök hos sjukgymnasten, och den eviga väntan såklart. Väntan på bättre tider, jobb, besked om färdtjänst och mindre smärta. Det är sportlov här i stan nu, så många verkar ha tagit ledigt. Ska du göra något speciellt den här veckan?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/overdos-av-lyx/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 27, 2012 kl. 14:07
  • Svara

  Jag väntar på resten av mina provsvar och på onsdag ska jag på en spännande kommunikatörsnätverksträff med middag på kvällen.

   • februari 27, 2012 kl. 15:18
   • Svara

   Det låter spännande! Hoppas att du piggar på dig lite innan dess bara.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.