Pang

Jag skulle vilja börja skjuta. Inte hej vilt runt omkring mig, eller ens på något annat än en måltavla. I somras var jag och älskaren R med en av hans kompisar och provsköt på The Target (skjutbana i Västberga), och det var superkul! Självklart vann jag över grabbarna, och hade till och med det bästa resultatet av alla tjejer som kommit och provat. Skryt!

Men det är något särskilt med att stå med en riktigt kraftig revolver, och känna både adrenalin och rädsla. För rädd var jag, särskilt när jag stod med en Tommy gun i händerna! Och eftersom jag var bäst bjöd de på ett extraskott med en riktig kanon. Det var en revolver som användes till att skjuta noshörningar med, Ruger super red hawk .454 Casull. Ett skott kostade tydligen 300:-! Fick med mig hylsan som minne, den ligger bredvid en normalstor kiwi…

Pang

Pang

Vi har luftgevär på lantstället. Också himla kul, men inte riktigt samma sak. Inte särskilt kraftigt, och svårhållet om man har problem med axel och rygg. Jag och bästa M sköt plommon i somras. R sköt en mås när vi satt och åt… Ska nog leta fram luftpistolen till våren, den är lite mer lätthanterlig. Inte alls kraftig eller adrenalinframkallande, men ändå roligt! Sommar, tack?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/pang/

2 kommentarer

  • louisefebruari 14, 2012 kl. 19:42
  • Svara

  Glad alla hjärtans dag!!
  kram

   • februari 14, 2012 kl. 20:03
   • Svara

   Tack detsamma! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.