Raggmunk och humor

Varning för dålig humor! Vet ni vilket det största djuret är? Ledtråd finns i texten. Eller inte bara det förresten, hela svaret finns faktiskt där…

Jag hade visst i ett svagt och kärleksfullt ögonblick lovat en viss herre sin favoritmat i dag. Pannkakor eller raggmunk. Och eftersom herrn i fråga vanligtvis har en ganska enorm aptit, så har jag stått och stekt raggmunk till förbannelse i dag för att det ska räcka både till middag och matlåda. Närmare bestämt femton stycken stora raggmunkar, inga små plättsized fjantmunkar heller. Förresten, varför heter det raggmunk?

Jag älskar att laga mat, oftast i alla fall. En del hittar vardagslugn och meditation i att stryka eller städa, jag föredrar att hacka grönsaker och göra det perfekta potatismoset. Typ. Men att stå och göra raggmunk i ett par timmar är faktiskt inte ett dugg kul, men vad gör man inte. Han blir så snäll och timid och gör allt jag ber om…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/raggmunk-och-humor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: