Ridbyxlår

Jag och älskaren R åt middag, lite rester av den supergoda pannbiffen med fetaost. Han åt tre biffar och typ fem potatisar, och han hade inga problem med att äta alltihop och ändå äta ost och kex nån timme senare. För mig räckte det med en liten biff och en halv potatis. Tramadol är inte direkt bra för aptiten. Men å andra sidan går jag och småäter av ren tristess ibland, så jag får i mig tillräckligt ändå. Men får jag ont i magen. Inte bra. Det skulle i och för sig inte göra mina ridbyxlår något om jag tappade ett kilo.

Det brukar dock ordna till sig när jag kan träna ordentligt. Jag har förresten (äntligen) förstått att det är väldigt många som fettsuger ridbyxlår, det pratades om det i omklädningsrummet på gymmet. En tjej sa att i stort sett alla hennes kompisar hade gjort det…

Hur som helst, med träning brukar aptiten bli bättre också. Nån dag när jag åt Arcoxia blev jag inte hungrig förrän vid tretiden och åt frukost då. Sen åt jag i och för sig resten av dagen, så periodisk fasta skulle kunna funka för mig! Det här problemet hade jag i alla fall inte vid lunchen i dag, buffé är helt klart min grej!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/ridbyxlar/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 24, 2012 kl. 20:44
  • Svara

  Hur kommer det sig att man får åkomman ridbyxlår? Alla rider väl inte???

   • februari 24, 2012 kl. 21:01
   • Svara

   Väldigt konstigt! Ett flertal kanske rider annat än ponnys då och då?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.