Rinnande kran

Näsan bara rinner och rinner! Jag är inte ett dugg sjuk, men så fort jag har varit ute rinner den som den kran den är. Ibland blir den ganska täppt också, och så här har det varit i några veckor nu. Irriterande. Vill bara ha det bra, men nejdå. Magen är lite bättre i alla fall, för Arcoxia-kuren är slut. Det blev inte någon skillnad i ryggen, vilket var det man siktade efter, men axeln har blivit lite bättre! Skönt. Det är fortfarande svårt med alla pressövningar på gymmet, och jag undviker att stödja på armen. Men den värker inte oavbrutet, och det bultar inte upp i nacken så fort jag ligger still. Jag kan lyfta armen för att snyta mig stup i kvarten, i alla fall.

Toapapper

Det var tydligen inte dag jag ska få utföra min första autotraktion, utan i morgon. Det blir intressant, och säkert lite jobbigt också. Har lyckats undvika alla tidiga morgnar och sena eftermiddagstider när jag ska någonstans, så jag slipper rusningstrafiken. Bra. Svärförälder E fyller år i dag, och H på fredag, men ingen av dem är särskilt pigga på att fira. Vi får väl se vad det blir framöver.

Jag har världens jävla träningsvärk. Det har blivit något slags normaltillstånd på sistone, verkar det som. Skönt, men ändå inte. Det blir gymmet i dag också, egentligen är det vilodag, men eftersom jag ska på behandling i morgon flyttar vi träningen till i dag. Morgonens stora fråga hittills är: Vem har fyllt så många värktabletter i min (tomma) handkrämsuggla att det flög ut några när jag öppnade, och en ramlade i katternas vatten? Idiot. Eller vänta…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/rinnande-kran/

2 kommentarer

1 ping

 1. Nååå… vem var idioten???

   • on februari 21, 2012 at 18:46
   • Svara

   Nån idiot bara. Vi pratar inte mer om det nu!! 🙂

 1. […] dyker upp på lantstället ibland. Havsörn däremot har jag sett! Ni har säkert inte missat mina handkrämsugglor, som numera har blivit knarkugglor efter att krämen tagit […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: