Shopping och piff

Min handväska gick sönder till slut i dag. Det har bara varit en tidsfråga ganska länge nu, så jag fick panikhandla en. Som tur var hade de just handväskor på rea, så jag blev faktiskt inte ett dugg ruinerad. Men den där fuskpälsbeklädda kostade fortfarande tusen spänn, så den fick ligga kvar på hyllan. Det blev till slut den här som fick följa med mig hem.

Såg två nagellack jag inte riktigt kunde motstå heller. Som sagt, jag gillar verkligen färg, men är ganska ovan med nagellack. Förr om åren har jag jobbat i butik i många år, och hur lätt är det att ha snygga naglar då? Inte det minsta. Men nu finns det faktiskt ingen anledning att inte piffa upp händerna litegrann, jag behöver allt piff jag kan få! Älskaren R ogillar verkligen röda naglar, och även om jag tycker att det kan vara snyggt så är det inte riktigt något för mig. Men kolla! Love love love!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/shopping-och-piff/

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Gillade verkligen din väska! Ser både snygg och praktisk ut.
  Får hålla mig till genomskinligt nagellack eftersom jag målar hälften av händerna och halva bordet. Men jag tycker det är så snyggt när andra har lite färg. Kram ♥

   • februari 14, 2012 kl. 08:43
   • Svara

   Ja, precis den typen av väskor jag gillar. Ganska stor och inte så mycket bling! 🙂 Haha, jag har också hållt mig till näst intill genomskinligt nagellack – tills nu! Får väl öva ett tag, tur man kan ha vantar på sig…

 2. Jag gillar verkligen nagellack i knalliga färger..har själv blåmålade naglar i dag 🙂

   • februari 14, 2012 kl. 09:43
   • Svara

   Det är så himla snyggt men jag har varit alldeles för feg hittills. Nu jäklar!

 1. […] det är lite utanför och så, men jag har knappt övat. Jag älskar limegrönt. Älskar. Det blå lacket jag köpte var helt värdelöst, efter tre lager var det fortfarande genomskinligt på sina […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.