Slagsmål och hårda händer

Jag såg en dokumentär i går kväll om några irländska resandefamiljer, som var helt galet dum. Den heter ”Knuckles”, och handlar om två familjer som har legat i luven på varandra i generationer, men våldet mellan dem har tagit fart under de sista 12 åren. Och i stället för att prata om saker och ting, och faktiskt försöka lösa problemet, så blev det slagsmål.

De bestämde tid, plats och varsin medlem ur klanen som skulle mötas i ett riktigt gammaldags slagsmål med knytnävarna. Men var det utagerat sen? Inte då. De spelade in hånfulla videor och skickade till varandra, hatet växte och eskalerade i ytterligare ett slagsmål så småningom. Männen var så geniunt arga och dumma, att det nästan blev plågsamt att se hur mycket de föraktade varandra. För ingenting, egentligen.

Jag är inte ett dugg arg i jämförelse. Förhoppningsvis inte ens en tiondel så dum som en del av de medverkande framstod heller.

-”Jag satt med händerna i bensin 20 minuter om dagen för att de skulle bli hårda”. Öh, ok, du tror inte att det kan vara en av orsakerna till att du är så urbota dum också?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/slagsmal-och-harda-hander/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 1, 2012 kl. 18:12
  • Svara

  Ha ha ha, vilket knäppt program! Önskar nästan att jag hade sett det så jag också kunde blogga ironiskt om puckona! (Att slåss är nämligen aldrig OK, according to Tofflan!)

   • februari 1, 2012 kl. 18:32
   • Svara

   Det var helgalet! Hittade en trailer på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=flEgKSvlGWk

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.