Slask och pepparrot

Åh, vilken överraskning, det är alldeles grått och slaskigt ute! Vad härligt, verkligen. Jag som måste ut och härja, och ta mig till andra sidan stan. Ska till sjukgymnasten för autotraktion (isärdragning), men det blir nog raka vägen dit och hem. Har ingen vidare lust att vara ute i det här!

Har faktiskt ingen aning alls om hur det kommer att kännas i kväll, efter sträckbänken. Jag skulle gärna vilja komma iväg och träna, för det blev inget med det i går kväll. Förhoppningsvis kommer det att kännas lite lättare eller mindre ont. I och för sig har allt annat de har gjort också haft samma syfte, och hur har det funkat? Inte alls. Jaja, de försöker i alla fall, och det är jag glad för.

Vet ni vad jag har blivit lite smått besatt av att äta till frukost? Knäckebröd med pepparrot, avocado med örtsalt och rökt skinka på. Så sjukt gott. Lite konstigt egentligen, för jag ogillar verkligen avocado bara som den är. Jag tror att det är pepparrotens förtjänst att det blir gott, eftersom det mesta blir bättre med pepparrot. Det är en av de få starka saker jag kan äta mycket av utan att brinna upp. Nom!

Avokado med kulögon. Slask

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/slask-och-pepparrot/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 22, 2012 kl. 18:45
  • Svara

  Eh… inget konstigt med hormonerna, eller så? Pepparrot, skinka och avocado med örtsalt låter… mysko!.. 😀

   • februari 22, 2012 kl. 19:05
   • Svara

   Inte det minsta! Gott! Pepparroten rensar bihålorna. 😀

  • Christinafebruari 22, 2012 kl. 20:35
  • Svara

  Måste genast prova! Gillar allt var för sig utom örtsalt men ett sådant kanske jag kan fixa till själv men sånt jag gillar.
  När jag gör pepparrotsås så brukar jag vilja ha i så mycket av den goda roten att andra kanske inte blir riktigt lika glada. 🙂

   • februari 22, 2012 kl. 20:51
   • Svara

   Pepparrot är helt underbart! Saltet är inte alls nödvändigt, men jag tycker att det lyfter avocadon lite. Har man en bra skinka (på mackan alltså) behövs det inte något extra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.